Menu
Your Cart

Phone cases

Съчетай калъфчето за своя мобилен телефон със своя тоалет! Калъфчета с дизайн в десена на твоята рокля или блуза! Печатат се специално за модела на твоя телефон..
Brand: Fashion.bg
Силиконов кейс с висококачествен и дълготраен UV печат. Изработва се специално за модела на вашия телефон със снимка, изпратена от вас. По-желание можем да добавим и текст.Поръчката се изпълнява до 2 работни дни след предварително заплащане по банков път.Изберете уникално калъфче за вашия телефон! Б..
$36.00
Brand: Fashion.bg
Силиконов кейс с висококачествен и дълготраен UV печат. Изработва се специално за модела на вашия телефон. По-желание можем да добавим и текст. За постигане на "УАУ" ефект комбинирайте с блуза или рокля със същия десен...
$36.00
Brand: Fashion.bg
Вдъхновихме се от десена на моделите дамска блуза и рокля с животински принт от новата колекция с марка mar.fashion, специално създадена за електронния магазин на Fashion.bgКалъфчето е с висококачествен и дълготраен UV печат и се създава специално за вашия телефон. По-желание можем да добавим и те..
$36.00
Brand: Fashion.bg
Силиконов кейс с висококачествен и дълготраен UV печат. Изработва се специално за модела на вашия телефон. По-желание можем да добавим и текст. За постигане на "УАУ" ефект комбинирайте с рокля със същия десен...
$36.00
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)

Съчетай калъфчето за своя мобилен телефон със своя тоалет! Калъфчета с дизайн в десена на твоята рокля или блуза! Печатат се специално за модела на твоя телефон!

This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.