Menu
Your Cart

Aтелокрем MC2 - Биомиметичен Крем с Течни Кристали

Aтелокрем MC2 - Биомиметичен Крем с Течни Кристали
Aтелокрем MC2 - Биомиметичен Крем с Течни Кристали
$175.50
  • Stock: In Stock
  • Model: ATELOKREM

Description

Течна кристална база, обогатена с биомиметични активни вещества и колаген в трите му форми: ателоколаген, тропоколаген и проколаген.

Това е първият крем в света, който комбинира три открития в един продукт: биомиметиката, течната кристална система и ателоколагена.

Изключително леката и гладка базова структура на крема е прерфектно съвместима с физиологията на кожата, а биомиметичните активни вещества, благодарение на течната кристална комбинация от емулсиращи и успокояващи компоненти, работят много по-ефикасно, отколкото в обикновените кремове. Следователно, биомиметичните активни вещества и трите вида колаген, заедно с част енергия се отделят постепенно в контролирани количества и за интензивно време, което минимизира ефекта от неконтролирана стимулация на фибробластите и противодейства скоростната смърт на клетките, причинена от лимита на делене на клетките (Hayflick limit).

Най-външният слой на епидермиса (stratum corneum) играе ключова роля в защитата на кожната бариера, а натуралният хидратиращ фактор (NMF) е изключително важен. Биомиметичното функциониране на минералите на Ателокрема е базирано на ,,lamellar promotor' action , което определено подобрява хидратиращите характеристики, защото слоестите структури приличат на липидите, съществуващи в кожата. Ателоколагена елиминира бръчките, подхранва и хидратира дълбоко в слоевете на кожата.

Ефекти: подмладяване, регенерация, еластичност
  • Енергиен удар за кожата
  • Защита срещу кожната твърдост
  • Подобрява кожната еластичност
  • Пробужда клетъчния метаболизъм
  • Подобрява блясъка на кожата
  • Съюзник срещу борбата със състаряването на кожата. 

Активни Съставки

Ателоколаген, проколаген, полипептиди (аргинин, лизин), колаген аминокиселини, пиперин, екстракт от женшен (Panax женшен екстракт от корен), екстракт от Acai (екстракт плодове Euterpe oleracea).

Atelocollagen, procollagen, polypeptides (arginine, lysine), collagen amino acids, piperine, ginseng extract (Panax ginseng root extract), açai extract (Euterpe oleracea fruit extract).

Biorevitalisator MC2– енергията и лекотата са допълнителните ползи от използването на Ателокрема. MC2 е перфектно балансирана комбинация от ботанически екстракти сред, които женшен и акай полифеноли (боровинка), познати като антиоксиданти и тонизиращи дейности.

Тетрохидропиперина (THP), съдържащ се в Ателокрема, е стабилизирана алкалоидна производна на пиперина, извлечена от черния пипер, който заздравява пропусквателността на кожата благодарение, на което активните съставки проникват в кожата и и дават блясък и енергия. Субстанцията дава възможност за увеличаване на естествената способност да абсорбира хранителни вещества на клетъчно ниво.

Ателокрем MC2 балансира енергийната загуба, като дневно събужда и заздравяа клетъчния метаболизъм.

Начин на употреба

Нанася се сутринта на чиста кожа на лицето, врата, шията, като нежно се втрива. В случай на стресирана, уморена кожа може да се нанася допълнително и вечер след почистване на кожата. Перфектен за основа преди грим. Ателокрем MC2 е целодневен крем, 24 часа, с изключителна универсалност в света на козметиката. Подходящ за почти всички типоче кожа. Осигурява на потребителите от различни възрастови групи удовлетворение. 

Съдържание - 50 ml

Внимание: Съхранява се на сухо място, на стайна температура, далеч от директна светлина. Да се държи далеч от деца. Да не се използва в случай на алергия към някоя от съставките.

chart

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.