Menu
Your Cart

АТЕЛОКОЛАГЕН - Anti-age продукт - върхът на козметичната биотехнология

АТЕЛОКОЛАГЕН - Anti-age продукт - върхът на козметичната биотехнология
АТЕЛОКОЛАГЕН - Anti-age продукт - върхът на козметичната биотехнология
$208.50
  • Stock: In Stock
  • Model: ATELKOLAGEN

Description

АТЕЛОКОЛАГЕН - Най-новият козметичен продукт Anti-age от семейството на трансдермални колагенови гелове!
Изключително производство в Полша - шедьовър на протеиновата биотехнология.

Всички колагенови гелове на Colway са натурални, трансдермални и биологично активни. Уникални в световен мащаб против стареене продукти с призната ефикасност и дългогодишна репутация.

С уникален състав от три вида колаген. Първият (тропоколаген) е изолиран от молекулите на рибни кожи и спомага за запазване на тройната спирала. Второто е ателоколаген - постига идеална биологична чистота, известен е само на производителите на медикаменти. Третият (проколаген) се състои от пептидни вериги, които формират само колагенови спирали от процеса на колагенезата.
Освен тях в състава са включени еластин и колоидно злато, които в синергия с колагеновите пептиди действат като йонни помпи за ускоряване миграцията на активните съставки. Както и обмяната на микроелементи, стимулиращи процеса на почистване на кожата. Това има успокояващ, антибактериален и био-стимулиращ ефект.
Colway Atelocollagen дължи своето кадифено усещане на сирицина (течна коприна), с аромат от естествено розово масло и силна абсорбация, благодарение на много малки протеинови агрегати в комплекса колаген, използвани за първи път в козметологията.

Ефекти:

  •     дълбока хидратация
  •     забавя процеса на стареене на кожата
  •     възстановяване колагеновия дефицит на кожата

Продуктът е 50 ml

chart

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.