Menu
Your Cart

Еликсир под очи - 15 ml

Еликсир под очи - 15 ml
Еликсир под очи - 15 ml
$130.50
 • Stock: In Stock
 • Model: OCHI

Description

Авангарден продукт на Colway от най-висока световна класа с неочаквано бързо и видимо действие. Композицията от активни съставки в Еликсира под очи е създадена не само да задържа появата на бръчки около очите, но и да изглажда съществуващите. Тази уникална комбинация решава два основни проблема – възникващите бръчки и торбичките около очите.

Твоята кожа ще разцъфти наново, благодарение на Фактора на растеж на фибробластите (FGF-1), който ще се погрижи за активния приръст на клетките в твоята кожа като им осигурява еластичност, гъстота и кохезия. FGF-1 е изобретен специално за Colway в полската лаборатория Cell Line Research. Много скъп компонент, но и много ефикасен. Действия на еликсира:

 • Активно предотвратява преждевременното старее­не на кожата около очите.
 • Обгрижва претенциозната и податлива на изсъх­ване кожа.
 • Навлажнява, изглажда и уплътнява зоната около очите.Придава естествен блясък и чувство за свежест.
 • Действа успокояващо и тушира сенките и отоците.
 • Ревитализира и възстановява епидермиса.
Еликсир под очи   Този рафиниран и изискан крем е предназна­чен за терапия против бръчки на най-чувствител­ната част от кожата на лицето - зоните под очите. Препаратът е богат на: 

Колаген - добиван от рибени кожи чрез единст­вения в света метод за изолиране на колагеновите молекули и запазване на тяхната тройноспирална конструкция, присъща само на живите организми. 

Pepha-Tight - последно биотехнологично поколе­ние на екстракт от алгите Nannochloropsis oculata, свързан с много дребна фракция на полизахаридите. 

Moist 24 - екстракт от пустинното растение Imperata Cylindrica, което интензивно овлажнява ко­жата в продължение на 24 часа и я насища с активни съединения на калия. Големият хит в състава на Еликсира, заменил прилаганите в предната формула матрикини, е: Eyeseryl - биологично активен тетрапептид от най-ново поколение. Легитимира се с 95-процентна ефикасност в редуцирането на сенките и отоците по американските тестове за апликация. Подпомага микроциркулацията и изглажда бръчките.

Активните съставки се допълват от: 

Екстракт от Алое - необикновено богат на егзогенни аминокиселини, витамини А, С, Е, а също на микро и макроелементи като калций, натрий, калий, манган, хром и цинк, които осигуряват правилното подхранване на кожата. Ензимите и хидроксикиселините спомагат за премахването на мъртвите клет­ки на епидермиса и помагат на неговата регенера­ция. Има антисептични и стягащи свойства. 

Витамин Е - един от най-силните натурални антиоксиданти, който прихваща свободните радикали, които рушат структурата на кожата. Противовъзпа­лителните и регенериращи свойства на витамин Е благоприятстват образуването на нови тъкани. Това е първата субстанция в козметологията с признати и никога не оспорени anti-age качества. 

Масло от пореч (лекарствена краставичка) - прилаган в най-добрите и скъпи козметични препа­рати. Съдържа необходимите ненаситени мастни киселини. Успокоява дразненията и противодейства на преждевременното остаряване на най-деликатните части на кожата... Насищането на Еликсира с активни субстанции надхвърля всякакви стандарти. При създаването на новата формула на продукта не са правени никакви компромиси с цените на компонентите за сметка на неговото финално качество. Като резултат възникна новата формула на Еликсира под очи, която не само не отстъпва на най-добрите изделия в света в тази козметична група, но в някои отношения дори ги превъзхожда. Еликсирът под очи е украшението на козметичната линия Colway. 

Действие на Еликсира под очи:

 • Активно предотвратява преждевременното старее­не на кожата около очите
 • Обгрижва претенциозната и податлива на изсъх­ване кожа
 • Навлажнява, изглажда и уплътнява зоната около очите
 • Действа успокояващо и тушира сенките и отоците
 • Придава деликатен блясък и чувство за изключи­телна свежест
 • Ревитализира и възстановява епидермиса
Начин на приложение: След обстоен демакияж, с кръгови масажиращи движения деликатно се нанася малко количество Еликсир в кожата около очите. Препаратът се нанася от външния край на окото към вътрешния Активни съставки: FGF-1, Eyeseryl, Метличина, Микроалги Nannochloropis oculata, Imperata Cylindrica, Алое, Витамин Е, Масло от лекарствена краставичка. 

Състав (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin. Cyclomethicone, Dimethicone Crosspolymer, Borago Offic lass Seed Oil, Isohexadecane, Isostearyl Neopentanoate, Methyl Gluceth-10, Sucrose Stearate, Algae Extract. Cetear, Glucoside, Dimethicone, Pullulan, Cetearyl Alcohc. D- Panthenol, Glycine Soja (Soybean) Oil Unsaponif ab rs PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Collagen, Elastin. A oes (Aloe barbadensis) Extract, Propylene Glycol. Ace:. Tetrapeptide-5, Imperata Cylindrica (Root Extract). PEG-5 Carbomer, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Cetearetn-25 Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Triethanola', Lactic Acid, DMDM Hydantoin, lodopropynyl Butylcar- bamate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparab-- 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol.  

chart

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.