Menu
Your Cart

Комплект за опъване на кожата под очите

Комплект за опъване на кожата под очите
Комплект за опъване на кожата под очите
$340.50
  • Stock: In Stock
  • Model: KOMPLEKTOCHI

Description

Този фантастичен комплект се състои от два компонента:

ТЕНСЪР

Продукт за „моментално опъване“ на кожата около очите от най-нова генерация! Безопасен козметичен продукт, осигуряващ „тук и сега“ ефекта отпочинали очи и младежки вид. Без използване на ботулин, на агресивни невропептиди и без безжалостното за кожата около очите изпомпване на вода. Копринената консистенция на Тенсъра, освен силното опъващо действие, осигурява многа добра интеграция с кожата, не ограничава мимиката, не предизвиква ефекта на маска и е пропусклив за въздуха.

Предимства: Не унищожава нежната кожа около очите, не съдържа токсини и не изпомпва големи количества вода от кожата. Не дразни кожата, защото не съдържа дразнещи вещества, не предизвиква парене при нанасяне, опъването около очите не е досадно. Осигурява опъване на кожата до 10 часа. Допълнителните матиращи свойства маскират несъвършенствата на кожата.

РЕВИТАЛАЙЗЕР

Уникален, единствен в света коригиращ околоочен серум, в който са използвани активатори на деленето на кожните клетки (FGF-1) и на клетките на епидермиса (EGF). Той позволява на кожата под очите бързо да забрави няколкочасовото неестествено опъване и да запази част от подобряването на нейния вид. Бързо и ефикасно възстановява всички естествени процеси в кожата след многочасовото опъване. Видимо подмладява кожата в тази зона и възстановява микромускулите. Редуцира сенките и тъмните кръгове. Леко опъва и изглажда кожата. Ревиталайзерът не е само „поправка“ на нарушените за кратко от Тенсъра функции на кожата. Това е коригиращ серум от най-висока световна класа, предназначен за проблемна или зряла кожа. Но след известно време мнозина ще признаят, че много по-ценен е Ревиталайзерът – коригиращ козметичен продукт около очите, какъвто досега не е имало в офертата на нито една фирма в света.

Опаковки – 15 и 30 ml

chart

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.