Menu
Your Cart

Чай Красиво тяло БИЛКОКООП

Чай Красиво тяло БИЛКОКООП
Чай Красиво тяло БИЛКОКООП
$3.75
2 or more $3.15
  • Stock: In Stock
  • Model: Билков чай Красиво тяло

Description

20 филтърни пакетчета х 1,5 g. Нето 30 g

Натурален билков чай Красиво тяло оказва благоприятен ефект на телесното тегло.

Съставки:

Морски Водорасли (Fucus Vesiculosis);
Листа Сена (Folia Sennae);
Листа Орех (Folia Juglandis);
Листа Коприва (Folia Urticae);
Стрък Бял равнец (Herba Millefolii);
Цвят Бъз (Flores Sambuci nigri);
Стрък Мащерка (Herba Thymi serpilli);
Корени Гръмотрън (Radix Ononidis).

Начин на употреба на чай Красиво тяло:

Едно филтърно пакетче се залива с 250 мл. кипяща вода (100º С) и се оставя да престои 5 минути. Пие се 3 пъти на ден преди хранене.

Съхранява се в сухи, хладни и добре проветриви помещения, защитени от пряка слънчева светлина до 25º С.

Производител: "БУЛМИНВЕКС-ГБ" ЕООД, България

Срок на годност: 07.2023


Как чаят помага за отслабване?

Ако приготвяте и консумирате Чай Красиво тяло по описания начин, той ще спомогне за детоксикацията на вашия организъм. Той е чудесно допълнение към здравословното хранене и програмите за детокс. Чаят ще помогне на тялото ви да се изчисти по-бързо от натрупаните токсини, ще подобри храносмилането, ще засили имунитета ви и ще ви помогне да намалите теглото си по здравословен начин.

Когато в тялото ни се натрупат токсини, те причиняват проблеми с физическото и психическото ни здраве - хронична умора, главоболие, настинки, нарушено храносмилане, безсъние и различни заболявания. Токсините са виновни за задържането на вода в организма, както и за повишаването на теглото. Много от тези токсини идват от неща, които използвате или консумирате ежедневно като храна, вода, продукти за красота и лична грижа и от околната среда.

В нашата среда има много тежки замърсители и вредни пестициди, които не трябва да остават в тялото. Тъй като нашите телесни органи работят заедно, за да помогнат за елиминирането на тези уловени токсини, важно е всички те да са здрави и да са в изправност. Черният дроб, бъбреците, дебелото черво, белите дробове, кожата и лимфната система са особено важни, когато става въпрос за прочистване на организма. Системите в организма ни допълнително се натоварват от неправилното и нездравословно хранене.

Едно от най-добрите средства, чрез които можем да пречистим организма си е детоксикацията. Това е процес на елиминиране на токсини и остатъчни продукти, пречистване на червата, черния дроб, бъбреците, лимфната система, белия дроб, кръвта и кожата. Чрез детоксикация на тези органи и системи, възстановяваме енергията и жизнеността си, повишаваме имунитета си, ставаме по-концентрирани и подобряваме общото си здраве.

Какво се случва с тялото след като махнем токсините?

Програмите за детокс помагат на организма да изхвърли отровите навън, като по този начин той се изчиства от вредните елементи и излишните течности, които причиняват подуване и забавят метаболизма. След пълния детокс повечето хора изпитват глад по-рядко и по този начин отслабват естествено, защото не им се яде нито толкова често, нито толкова много колкото преди. От друга страна, детоксикацията позволява на клетките да се обновят, а това забавя стареенето и води до гладка и сияйна кожа.

chart

Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad Good
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.