Menu
Your Cart

Завивки с гъши пух

Завивки с гъши пух EdenDown, произведени в България. Fashion.bg е представител на завода Down Creators. Как да установите качеството на пуха? Вижте по-долу.....
Brand: EdenDown
EdenDown зимна завивка Emerald е топла, пухкава, обемна и 100% натурална. Нашата EdenDown зимна завивка Emerald, с пълнеж от 90% висококачествен нов бял европейски гъши пух и 10% меки гъши перца, е предпочитана завивка, която да Ви топли през студените зимни нощи! Мекият памучен плат и добре запъ..
$586.50
Brand: EdenDown
Зимна завивка с гъши пух - топла, пухкава, обемна и 100% натурална. Нашата EdenDown зимна завивка Sapphire, с пълнеж от 70% висококачествен нов бял европейски гъши пух и 30% меки гъши перца, е предпочитана завивка, която да Ви топли през студените зимни нощи! Мекият памучен плат и добре запълненит..
$528.00
Brand: EdenDown
EdenDown лятна завивка Emerald с гъши пух е 100% естествена и е обещание за истински лукс във Вашата спалня! Платът е направен от изключително мек перкал памук, който Ви предпазва от алергии и е с пълнеж от 90% висококачествен нов бял европейски гъши пух и 10% меки гъши перца. Тази завивка е запъ..
$406.50
Brand: EdenDown
EdenDown лятна завивка Sapphire с гъши пух е 100% естествена и е обещание за истински лукс във Вашата спалня! Платът е направен от изключително мек перкал памук, който Ви предпазва от алергии и е с пълнеж от 70% висококачествен нов бял европейски гъши пух и 30% меки гъши перца. Тази завивка е за..
$370.50
Brand: EdenDown
Изпитайте истинското усещане за лукс с нашaта EdenDown целогодишна завивка Emerald с гъши пух. Изработена от 100% естествени материали, използвайки изключително мек перкал памук и пълнеж от 90% висококачествен нов бял европейски гъши пух и 10% меки гъши перца, ще се насладите на пълноценен сън, но..
$486.00
Brand: EdenDown
Целогодишната завивка Sapphire с гъши пух на EdenDown е нашата внимателно балансирана естествена завивка, подходяща за употреба през различните сезони. Изработена от 100% естествени материали, използвайки изключително мек перкал памук и пълнеж от 70% висококачествен нов бял европейски гъши пух и ..
$418.50
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)

Завивки с гъши пух EdenDown, произведени в България. Fashion.bg е представител на завода Down Creators. Как да установите качеството на пуха? Вижте по-долу...

Различното качество на пуха и неговите техническите характеристики могат да бъдат трудни за разбиране, ако не сте експерт. Поради тази причина бихме искали да Ви обясним някои от най-основните технически характеристики заедно с експертите от Down Creators - специалисти в производството на висококачествен европейски пух. Компанията е основана преди около 15 години с основна цел да се превърне в европейски център за компетентност в обработката на пух и пера, чрез инвестиция в нови технологии.

Вижте как да определите качеството на завивките и възглавниците с пух, които купувате:

Сила на запълване/Fill Power

Силата на запълване е най-важният индикатор, когато избирате завивка с гъши пух или патешки пух. Тя Ви показва колко е обемният капацитет за определено количество пух. Колкото по-висока е силата на запълване, толкова повече обем ще заема пуха в завивката.

По принцип силата на запълване може да варира от 300 унции (cuin) за пълнеж от перца до 900 унции за пълнеж от най-висококачествения гъши пух.

Мътност/Turbidity

Мътността определя чистотата на пуха и перцата (количеството органичен прах, което присъства). Европейските норми изискват минимум 350мм мътност, докато добре почистеният пух започва от 550мм до 1000мм. Всички пълнежи от пух, използвани за продукти EdenDown са с гарантирана мътност от 1000мм!

Всички перца и пух, използвани за продукти EdenDown, са от патици и гъски, които се отглеждат при стриктно спазване на хуманното отношение към животните и в съответствие с европейската норма EN 12934.

Защо да си купите завивка с пух

Пухът е един от най-фините и висококачествени естествени изолатори. Поради специфичната си структура и изолационни характеристики, пухът позволява на патиците и гъските да оцелеят при климатични условия от +50°C до -50 °C. Никое друго животно на света не може да оцелее в такива екстремни условия, освен няколкото водоплаващи птици, които използват пуха си като естествен изолатор. Именно тази способност, за регулиране на температурата и влажността, прави пухеният пълнеж така специален и предпочитан материал за пълноценен и здравословен сън. Със своето високо съотношение на обем спрямо тегло и екстремната си пухкавост, спането с естествена пухена завивка те кара да се чувстваш като ангел, спящ върху късче облак. Завивките с пух са луксозен продукт за вашата спалня с дълготрайна употреба! Една завивка от пух може да бъде използване средно 10 години. Трайността на синтетичните завивки е едва до 3 години!

Зимна завивка с пух

Зимни завивки EdenDown са обозначени с индекс 6 от 7 по скалата за топлина и са с плътност на пълнежа 250гр./м2. Завивки EdenDown ще Ви топлят през студените зимни нощи и са идеални за стайна температура под 18°C и за по-зиморничавите от Вас.

Лятна завивка с пух

Леки и комфортни, летни завивки с пух EdenDown са с пълнеж от 65 до 100гр./м2. По-ниското тегло на пълнежа Ви топли, като регулира Вашата телесна температура, без да прегрявате. Летни завивки EdenDown са идеални за стайна температура над 22°C и за хора, на които им е твърде топло през нощта.

Целогодишна завивка с пух

С целогодишни завивки с пух EdenDown ще получите перфектния баланс между топлина и комфорт, това ги прави подходящи за употреба през цялата година. В зависимост от качеството на пуха и теглото на пълнежа, тези завивки са обозначени с индекс между 3 и 5 по скалата за топлина. Целогодишните завивки с пух са подходящи за стайна температура между 18 - 22°C и умерен климат.

Каква е разликата между гъшия и патешкия пух

Гъшият пух е по-обемист и по-издръжлив от патешкия. Затова завивките с пълнеж от 100% гъши пух и пера са много качествени и са по-скъпи. Гъските са по-големи птици от патиците, а големите пера предлагат повече изолационни качества и са суровина с най-добро качество. Но като цяло всички завивки с естествен пух са с отлично качество и пухът, независимо дали е гъши или патешки, придава мекота на завивката или възглавницата.

Как да изберете подходящата за вас завивка с пух

В зависимост от телесната Ви температура, сезона и стайната температура, различен тип завивка би била по-подходяща за вас. Два основни критерия могат да бъдат взети предвид, когато избирате своята завивка - качеството на пухения пълнеж (каква е силата на запълване и колко процента е съдържанието на пуха спрямо перцата) и теглото на пълнежа на завивката. Колкото по-висока е силата на запълване и процентът на пух, толкова по-добри са изолационни свойства на продукта, и Вие сте по-затоплени. Съответно, колкото по-голямо е теглото на пълнежа, толкова по-топла е завивката.

Всички продукти за спално бельо EdenDown могат да се перат в перална машина до 60° C и могат да се сушат в сушилня, спазвайки предоставените инструкции за поддръжка. Специализираното химическо почистване е позволено. Продуктите от пух и перца не трябва да се гладят и третират с избелващи препарати.

Завивки EdenDown Ви осигуряват двойна защита срещу акарите. Плътно изтъканият памук, който се използва, не само предпазва пухкавите фибри да напуснат Вашата завивка, но и действа като бариера, която блокира навлизането на прахови акари в завивката или възглавницата Ви и предотвратява натрупване на прах в тях. Също така всички завивки и възглавници Eden Down са подходящи за пране в перална машина до 60°С. Това ефективно премахва всички прахови акари, които биха се задържали върху повърхността на Вашите спални продукти.

Всички завивки EdenDown са от 100% естествени материали, както отвътре, така и отвън! За външния плат, се използва 100% перкал памук с 91 нишки / см2. Този специален памук предпазва фините пухкави фибри да напускат завивката Ви, като по този начин Ви осигуряват перфектните условия за пълноценен сън.

Всички продукти EdenDown са произведени в България, използвайки единствено европейски пух и пера от най-високо качество. Всички перца и пух, използвани от Down Creators са обработени и сортирани в тяхното собствено преработвателно предприятие, след което качеството на всеки параметър е строго контролирано от висококвалифицираният персонал в тяхната лаборатория. По този начин получавате гаранция, че всеки продукт е с обещаното от производителя качество!

This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.