Menu
Your Cart

Вълнени палта

..
Brand: Charlino
Модерно вълнено палто овърсайз без копчета с колан. Палтото има джобове. Изберете дизайнерско овърсайз палто тип халат от бяло вълнено букле с карирани линии в охра и лилаво за модерна и атрактивна визия. Гарантираме ви, че ще приковете всички погледи с това елегантно и стилно българско палто!Израбо..
$270.00
Brand: Charlino
Ефектно вълнено овърсайз палто без копчета с колан и джобове. Изберете дизайнерско овърсайз палто тип халат с поръчков печат на плата за уникална и атрактивна визия. Гарантираме ви, че ще приковете всички погледи с това елегантно и стилно българско палто!Изработва се по поръчка. Срок: 3-5 работни дн..
$270.00
Зимно дамско палто, изработено от висококачествен полиестер, примесено с вълнени нишки, подплатено с ватиран хастар за максимален комфорт и топлина. Зимното палто Жаклин ще ви придаде изтънчен външен вид и ще ви пази от студените зимни дни.За бляскав завършек са добавени и фини пайети, с които ще бл..
$232.50
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.