Menu
Your Cart

Българска мода

В електронния магазин на Fashion.bg предлагаме дрехи и продукти за дома от утвърдени български производители. Облеклата са с модерен дизайн и високо качество.

mar.fashion

Моделите от колекцията на mar.fashion са специално създадени за Fashion.bg от фирма Марбул ЕООД и в момента не могат да бъдат закупени от друг онлайн или стационарен магазин. Те са модерни и удобни, подходящи за ежедневието и за официални поводи.

Рени Стил Русе

Рени Стил Русе произвежда облекла за българския пазар повече от 20 години. Моделите на марката подчертават женствената фигура и едновременно с това прикриват несъвършенствата ѝ. Материите, които се използват в колекциите са меки памучни платове, съдържащи еластан, вискоза, деним, промазка, изкуствена кожа, неопрен и трико. Вслушвайки се в препоръките на своите клиенти, Рени Стил Русе създава дрехи, от които съвременната жена има нужда в своя динамичен живот.

Charlino

Марката Charlino е създадена през 1989 година. Предлага дизайнерски модели дамски и мъжки облекла - конфекция и по поръчка. Дамски официални рокли, бални рокли, ежедневни рокли, ризи, блузи, комплекти, пижамни сетове, спортни комплекти, гащеризони, мъжки сака и костюми.

Down Creators

Компанията Down Creators е основана преди около 15 години с основна цел да се превърне в европейски център за компетентност в обработката на пух и пера, чрез инвестиция в нови технологии.  От самото начало компанията стремглаво върви нагоре, превръщайки се в един от основните европейски износители на висококачествен пух за водещите луксозни марки в Азия.

Благодарение на собствената им разработена технология, Down Creators успяват да постигнат най-високите стандарти за качество, по екологичен начин, обръщайки особено внимание на последиците за околната среда.

Именно благодарение на тяхната компетентност и технологични експертни знания, спалните продукти на Down Creators са с първокласно качество. Като специалисти в производството на висококачествен европейски пух, компанията Ви гарантира, че пълнежът използван за всички техни продукти е в пълно съответствие с европейските норми за качество.

EdenDown е водещата марка на Down Creators. Използвайки единствено висококачествен европейски пух и перца, те Ви предоставят изключително удобни естествени спални продукти съгласно европейските норми - завивки с гъши пух, завивки с патешки пух, възглавници с патешки пух.

Чрез техните EdenDown продукти за спално бельо, Down Creators се стремят да Ви осигурят оптимален комфорт по време сън на разумна цена. Използвайки единствено висококачествен мек перкал памук, Down Creators създават приятна на допир, естествена бариера срещу най-често срещаните алергени и акари във Вашата спалня. Благодарение на техния неповторим пух и запазена марка на обточване със сив паспел, Down Creators Ви предоставят изключително качество, което силно се разграничава от обикновените спални продукти.

Благодарение на божествените завивки EdenDown, Вие ще се почувствате като в Рая!

This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.